Renault Megane: renault

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e

Auto geeft geen vonk en krijgt geen benzine. Startblokering geeft aan op het dashboard dat deze vrij wordt gegeven. Van de een op andere moment dit probleem, veel geprobeerd maar helaas nog geen succes. Compleet andere set coputer/transponder/zekeringkast al geprobeerd, maar helaas. Wie weet?

germa

Geplaatst door germa PRO , lid sinds 13 jaar geleden

2 Reacties

oldford PRO, 11 jaar geleden

BDP-gever (krukas positie sensor) signaal al bekeken? Gaat het beste met een scope of uitlezen en kijken of er een toerental is met starten.
Foutcodes al gelezen? Heeft deze een motorlampje? Gaat dat aan als je het contact aan zet?

germa PRO, 11 jaar geleden

Krukas positie sensor vervangen, heeft een motorm.lampje maar gaat uit. Geeft met de kleine kast geen foutcodes, heb met een monteur van renault gesproken die wil nog even kijken of ie er met een kast van hun iets meer kan zien. Heb ook massakabels allemaal nagechekt maar dus niet. Heb alleen nog niet gekeken of er een toerental is met starten. Maar dit is echt een vreemd verhaal ken de auto 4.5 jaar. Auto wordt ingeruild van een goede klant, plaats auto op eigen terrein heeft nog een paar keer gelopen en zo inneens niet meer starten. Echt vaag.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.