Renault Clio: renault clio 1.4i bj 92

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400cc

geachte allemaal,

heb onlangs een renault clio 1.4i automatic gekocht maar er is een klein probleempje aan er is een benzine olielek aan de versnellingsbak, versnellingsbak zit zonder olie dus rijdt niet, als je olie bij doet rijdt hij wel ? iemand een oplossing en als ik er olie bij doe mag ik er dan meer rijden het is een 40km ?

batis123

Geplaatst door batis123 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

fitz (0), 14 jaar geleden

Olie bijvullen heeft weinig zin volgens mij, als je niet weet waardoor de lekkage veroorzaakt wordt. En waar de lekkage precies zit. Ik denk niet dat het verantwoord is om er olie bij in te mikken en een beetje te gaan rijden. Lekt het veel? Lekt het een beetje? Weet je zeker dat het de versnellingsbak is die lekt?
Ik weet niet of je er mee MAG rijden volgens de wet, maar ik zou me niet lekker voelen als ik wist dat ik overal een plas olie achterliet.

succes ermee

the bone collector (0), 14 jaar geleden

Dat is volgens mij afhankelijk van hoe groot het lek is. Bijkomend probleem is dat versnellingsbakolie wel een beetje geld kost, en dat je het milieu serieus goed vervuild bij een serieus lek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.