Renault Kangoo: Renault diesel Klepstoter slijpen,vervangen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: F8 q

Mijn inlaat is iets groter dan 0,05 mm.Ik laat het nog wat zitten tot de volgende distri vervanginging.De info hierover is zeer miniem.In Azie kan ik wel stoters vinden waar je een dikteplaatje met nok kunt inleggen.Andere slijpen de fabrieksstoters een beetje bij.Gaat de hardheid (slijtvastheid) niet weg?

De student

Geplaatst door De student (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

H.E. de maat staat onderin de stoter ! Je kunt hem ook wat afslijpen aan de binnenkant met een steentje op een steel of met een schuurschijfje . Is er niet een klep aan de ruime kant want soms is wisselen ook een mogelijkheid. Houd de speling wat aan de ruime kant. Succes.

fritzje (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij een dealer kan je ook stoters krijgen die je met vulplaatjes kunt afstellen. Je kunt bij de dealer ook stoters krijgen zonder plaatje in diverse maten.
Een stukje er af slijpen is een mogelijkheid maar niet de beste, dit is de hobby bob manier.

De student (0), 13 jaar geleden

Thanks.Ik ken die motors van de pt 405('k heb daar gewerkt).Ik heb nog 2 inlaten met een te krappe spelng.De uitlaten staan korrect op 0,40.In de 4 inlaten ga ik stoters met vulplaatjes leggen.De oudere versie,express,die had toch stoters met vulplaatjes.Misschien kan ik eens horen bij een autokerkhof van Renault.Een motorrevisiebedrijf is ook een optie.Alibaba ?

rico1047 (0) PRO, 13 jaar geleden

stoters van een benzine f3p of3r oftwel de 1,8 en 2,0 8 kleppers zijn met losse stelplaatjes.en anders kan je de oude gewoon opmeten met een schuifmaat met lange bek of openslijpen en dan meten met een gewone schuifmaat en dan op maat een nieuwe bestellen bij de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.