Renault Espace: renault espace kachelbediening en elektrische ramen kapot

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16v

hallo allemaal,

een bekende van mij vroeg of ik de kachelventilator na wilde kijken want die deed het niet meer. die heb ik dus vervangen en deed het weer mooi. ook deed het raam van de bijrijders kant het niet. dus ik ben wezen kijken en meten maar kon het niet vinden. uiteindelijk heb ik de ramen proberen door te lussen dat lukte bij 1 raam wel goed en toen ging ik naar de achterramen, tik zekering der uit.

toen heb ik de zekering vervangen. maar nu doet de kachelbeding en alle ramen het niet meer :( alleen de bestuurderskant raam gaat nog op en neer. wat heb ik nog meer gesloopt dan de zekering? iemand suggesties?

ries22

Geplaatst door ries22 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ramjod (0) PRO, 11 jaar geleden

Zijn er niet meerdere zekeringen door?

ries22 (0), 11 jaar geleden

probleem opgelost :)

eerst dealer geweest even uitlezen. kon geen contact krijgen met airco dus die kreeg geen voeding. alles doorgemeten uiteindelijke halve dash uit elkaar. onder de linker tweeter kwam ik uit bij een blokje met een relai en een zekering 15 amp. deze vervangen en de airco enz werkte weer. nu nog de ramen. ik schakelde met het kinderslot voor de ramen achter en ik hoorde een relai tikken aan de rechterkant ook daar zaten dus relais en zekeringen en daar was een 30 ampere ook door deze ook vervangen en alles werkte weer. deze bovonden zich achter de airbag van de passagiers kant te bereiken als je de kapjes van de tweeter rechts dus verwijderd.

    Hallo ik heb hetzelfde probleem. Hoe ben je bij die zekeringen gekomen. Moet hiervoor het hele dashboard uit elkaar? - Robbert55 (0), 3 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.