Renault Express: renault express loopt slecht na +/- 15 kilometer bij hevige rege

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel

ik rijdt van bergen op zoom naar Dinteloord met mijn auto.(in totaal 20 km) Maar als het bij vertrek in bergen op zoom hevig staat te regen gaat naar een kilometer of 10 de auto inhouden en verliest z'n trek kracht. De auto's achter mij beginnen dan te seinen en te toeteren om dat de auto zoveel rookt. Ik heb een tip gekregen dat ik mijn bougiekabels in moet spuiten met siliconenspray , maar het is een diesel!!! Als het later gaat regenen b.v vlakbij huis dan heb ik er geen last van. Dan gebeurd het pas de andere dag dat ik de auto weer nodig heb. weet iemand waar ik het moet zoeken om dit probleem op te lossen! het is trouwens een 1.9 d en bouwjaar 1996 alvast bedankt voor de moeite groetjes J

jacky216

Geplaatst door jacky216 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Express? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jan T (10) PRO, 14 jaar geleden

nou dat zal niet mee vallen om je bougiekabels in tespuiten bij een diesel.
is het toch een benzine dan kun je het wel doen.
helpt het dan de kabels vervangen.

groetjes jan.

geert3496 (0) PRO, 14 jaar geleden

Kontroleer eens de aanzuigbuis van de luchtfilter, die loopt voor het linkervoorwiel.Durft daar te scheuren en zo water binnen te zuigen.

grtn Geert

jacky216 (0), 14 jaar geleden

bedankt hoor!!!! het was inderdaad de aanzuigbuis. Heel het luchtfilter stond inmiddels vol water heb alles schoongemaakt , nieuwe aanzuigbuis geplaatst en een nieuw luchtfilter .Hij rijdt weer als een nieuwe nu dus nogmaals heel veel dank!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Express of stel zelf een nieuwe vraag.