Renault Laguna: Renault Laguna, deur berijder opent af en toe niet?

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Goedemiddag,

Omdat mijn vorige probleem zo goed door jullie verholpen is (auto startte niet in koude weer) leg ik jullie graag weer iets voor. Het is mij deze week opgevallen dat de voordeuren van mijn Renault Laguna niet altijd openen als ik de auto met de elektronische sleutel ontgrendel. Dan kan ik open en dichtdoen wat ik wil. De deur voor gaat niet open. Vreemd genoeg gaan de deuren achter wel open. Met wat kunst en vliegwerk kom ik dus wel binnen, het is alleen zo raar want ik heb geen idee waar dit vandaan komt. Ik heb gekeken of er een nieuwe zekering in moest, dat is niet het geval. Het enige wat ik me nog kan bedenken maar wellicht heeft dat er helemaal niets mee te maken is dat ik recent (ongeveer een maand a zes weken geleden) een nieuwe keycard heb gekocht. Het vreemde is dat er geen pijl op is te trekken, dan werkt het prima en dan weer niet?!
Ik hoor graag of jullie suggesties of ideeën hebben.

Vriendelijke groeten,
Tamara

Blacky80

Geplaatst door Blacky80 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

johndoornbosch (0) PRO, 13 jaar geleden

Tamara,

het probleem zit hoogstwaarschijnlijk in de portiersloten of in de stekkerverbinding daarvan.


gr john

Blacky80 (0), 13 jaar geleden

Goedenavond John,

Bedankt voor jouw reactie. Weet jij wellicht wat voor kosten verbonden zijn aan dergelijke reparaties?

Vriendelijke groeten,
Tamara

WvdW (0) PRO, 13 jaar geleden

Als de deur niet opengaat, en je tegen de klink aanslaat zachtjes gaat deze dan wel open. Bekend is dat er inwendig in de sloten een los contact zit. Nieuw slot is erg prijzig, meen rond de 200.

Blacky80 (0), 13 jaar geleden

Goedemorgen WvdW,
Bedankt voor reactie, ik ga het proberen en laat je de uitkomst weten.
Zo'n reparatie is inderdaad erg prijzig. Is zo'n reparatie ook uit te doen met bijvoorbeeld een tweedehands slot of is dat niet mogelijk?

Vriendelijke groeten,
Tamara

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.