Renault Megane: Renault Megane

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

De Renault Megane wilde niet starten. Wat meteen opviel, was dat het lampje van de startonderbreking niet uit ging, maar juist sneller ging knipperen. De sleutels werden niet herkend door de auto, de cpv deed het nog wel met de sleutels. Hierdoor had de noodprocedure geen zin. ANWB langs laten komen, maar helaas kreeg hij ook niet de auto aan de praat. De auto laten verslepen naar de Renaultdealer.
Deze plaatste een nieuwe accu en leerde de sleutels weer in. De auto weer meegenomen en hij starte perfect. Eenmaal thuis gekomen, auto slaat uit en hij was weer met geen mogelijkheid te starten. Weer laten slepen onder garantie naar de Renaultdealer.
Nu was de zekeringkast naast de accu defect. Met eigen ogen kunnen zien, de voedingsstrip en de bijbehorende relaisvoeten en maxizekeringen waren behoorlijk aangetast. Weer een nieuwe rekening, maar ik hoop nu weer met veel plezier in deze auto te rijden.
Hopelijk heeft iemand wat aan deze informatie, ik heb ieder geval veel informatie kunnen vinden op Problemcar.nl, maar helaas was het te koud buiten om zelf te repareren en voor het inlezen van de sleutels had je toch de dealer nodig.....

oudshoorn1972

Geplaatst door oudshoorn1972 , lid sinds 9 jaar geleden

1 Reactie

maarten4874 PRO, 9 jaar geleden

Ik schrijf hem op in m'n eigen database. Bedankt voor het delen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.