Renault Megane: Renault Megane blijft lopen ZONDER sleutel& start vervolgens nie

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,6L 16V

Beste forumleden,

Afgelopen vrijdag kwam er een persoon met een Renault Megane binnen die de klacht had dat hij de motor niet uitgeschakeld kreeg, zelf niet door de sleutel te verwijderen. Dit bleek inderdaad te kloppen.
We hebben vervolgens de auto laten afslaan doormiddel van de koppeling te laten schieten. Daarna hebben we de accupolen losgekoppeld en de auto zo in het weekend laten staan.

Maandag morgen hebben we de accupolen weer aangekoppeld maar de auto deed helemaal niks meer, behalve dat de alarmlichten knipperen. Verder doet geen enkel component het en geeft de auto geen signaal van leven af. De accu is prima in orden dus daar kan het probleem niet liggen.
Ook hebben we overal spanning in de auto. Of we stroom hebben weten we niet want we hebben geen stroomtang. Ook hebben we de zekeringkast onder de motorkap nagekeken op vochtigheid maar deze was kurkdroog.

Wie o wie heeft ervaring met deze storing of heeft een flauw idee?

Alvast bedankt,

Cvr

cvr

Geplaatst door cvr PRO , lid sinds 8 jaar geleden

2 Reacties

miz PRO, 8 jaar geleden

Contactsot defect? of in geval van een sleutelkaart de start/stopknop defect.

moderator pc forum PRO, 8 jaar geleden

[b] cvr, vergeet niet om de oplossing ook te vermelden of in dit geval de actie die je hebt ondernomen. Degene die helpt bij het oplossen van een probleem hoort graag hoe het is afgelopen![/b]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.