Renault Megane: Renault megane coupe cv werkt niet / motor slaat niet aan.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,heb een tijdje op het forum lopen zoeken maar kan geen onderwerp vinden met exact het zelfde probleem.De centrale vergrendeling op de afstandsbediening werkt niet meer en de auto slaat ook niet meer aan,het vreemde is dat er geen lampje brand van de start onderbreking,op geen enkel moment niet.Een noodcode invoeren is dus ook niet mogelijk.De sleutel zelf geeft een IR signaal af,met een camera en een IR ontvanger gecontroleerd,de reserve sleutel doet niets.De ontvanger bij de binnenspiegel heb ik los gehaald,is ook niets raars aan te zien,geen oxidatie o.i.d. Zekeringen in de auto gecontroleerd,zijn goed.Zekeringhouder in de motorruimte bij de accu los gehaald,schoongemaakt en nieuwe zekeringen gemonteerd,ook de witte stekker die daar zit los gehaald en gecontroleerd.Zekeringhouder aan de linker kant in de motorruimte gecontroleerd,is niets aan te ontdekken.Rode veiligheid schakelaar is ingedrukt.De vergrendeling werkt nog wel via de knop op het dashboard,ook gaat het motormanagement lampje normaal uit.

Iemand nog een idee wat het kan zijn?

Alvast bedankt

Andre_GTI

Geplaatst door Andre_GTI (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (200), 10 jaar geleden

Er ontbreekt toch ergens een spanning, namelijk die van de CV en start onderbreking.
Je zult dus moeten nazoeken waarom je daarop geen spanning hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.