Renault megane break: renault radio en display werken niet megane 2001 break

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

auto: renault
type: megane break
jaar: 2001


Bij het veranderen van carkit (van nokia naar thb bury) heb ik bij het loshalen van de draden per ongeluk de draden met elkaar in aanraking laten komen.

Hierbij is, naar alle waarschijnlijkheid, een zekering doorgebrand. Maar de zekering in het zekeringen kastje is goed en heb ik alsnog vervangen. De verlichting van oa het verwarmingsysteem doet het gewoon. Alle draden heb ik juist verbonden.

Wat zie ik over het hoofd? Een zekering, een kabeltje of bedrading niet goed.

wannabay

Geplaatst door wannabay , lid sinds 13 jaar geleden

3 Reacties

Siem Bijman PRO, 13 jaar geleden

Welke auto (merk en type)

wannabay, 13 jaar geleden

merk auto Renault
type Megane break
jaar 2001

heb wel wat gevonden. Dacht dat de kleuren van de draden zouden corresponderen met elkaar. Helaas. Heb op de plus (rood op de carkit)
de min (zwart op de carkit)
de accessoire draad (blauw op de carkit)
en de mute draad (geel op de carkit).

Ik zoek op de radio nog de mute (kleur?) en de accessoire draad. Bij de vorige carkit was de paars en geel/zwart aan de radio kant gebruikt hiervoor.
Maar ik krijg steeds sluiting wanneer ik de touwtjes logisch aan elkaar knoop.

wannabay, 13 jaar geleden

okee, na veel meten en nadenken blijkt er een andere zekering doorgebrand te zijn. Nl. de "coupe conso" zekering. Probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.