Renault Mégane 2012: Renault roetfilter probleem.!

Bouwjaar: 2012, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo, wij hebben een Renault megane 1.5 dci alleen de roetfilter zit voor de 4de keer al vol. Nu wou ik er helemaal een nieuwe roetfilter opzetten, alles al los, alleen ik krijg het roetfilter er maar niet uit. Naar boven kan niet meer, want dan zit je in de cabine en andere kant tegen de motor. En via de rechter voorband kan ook niet, want dan kom je tegen het Binnen frame aan, waar je niks mee kan. Ik zie alleen een mogelijkheid nog via de onderkant maar dan zit de steekass in de weg. En ik weet niet als ik daar iets mee kan? En kan die er zo uit? Zie de foto’s. Alvast super bedankt.

Moterbaan

Geplaatst door Moterbaan , lid sinds 3 jaar geleden

🌟 Black Friday Superdeals bij Coolblue! 🛍️
Mis het niet! Scoor ongelooflijke kortingen op elektronica en witgoed tijdens de Black Friday uitverkoop bij Coolblue. Beperkte tijd, ongekende aanbiedingen. Klik en bespaar nu op jouw favoriete producten!

5 Reacties

Moterbaan, 3 jaar geleden

Foto

Moterbaan, 3 jaar geleden

Of weet iemand hoe het wel moet? Via welke kant ?

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Geen foto s te zien ?
Hij zit toch recht op de flens van het spruitstuk en de andere kant op de uitlaat onder de auto , dan moet hij toch door de tunnel naar beneden kunnen , is dezelfde motor als in een Nissan, kan zo naar beneden .

Moterbaan, 3 jaar geleden

Dat klopt idd. Maar hij past niet door de tunnel omdat je dan tegen het blok aan komt.. foto’s lukken helaas niet omdat het bestand tegroot is?.. maar je kan de sterkste niet uit de auto trekken? Bedankt alvast.

kaleido 1 PRO, 3 jaar geleden

Je kan de sterkste niet uit de auto trekken ??
Motorsteun los maken en krik met klos hout onder de carterpan of bak kun je misschien net genoeg ruimte maken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.