Renault 19: schakelproblemen vooral 2 en 3

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 RN Energy

Hallo,


ik heb problemen met terugschakelen in zn 2 en 3, vooral 2 gaat soms niet, dan moet ik de koppeling loslaten en dan wil hij wel weer. Bij optrekken en doorschakelen 1,2,3,4,5 geen probleem, maar vice versa wel.

Waar kan dit aan liggen? Drukgroep? Duur om te laten maken?


Gr. Yilmaz

yilmaz85

Geplaatst door yilmaz85 (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 19? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

markievandetuftufclub (0), 16 jaar geleden

dat is je drukgroep die bepaald of je terug kan schakelen ligt volgens mij ook aan de snelheid waarbij je terug schakeld probeer eens wat te verminderen en kijken of hij dan beter schakeld

ksie2 (0) PRO, 16 jaar geleden

Aut bak olie in de bak doen. Type d2 is te koop bij de dealer ,zal ongeveer 3.5 lt in de bak gaan.

yilmaz85 (0) PRO, 16 jaar geleden

Als ik snelheid minder schakeld hij hier niet beter, je kan gewoon niet zeggen wanneer wel en wanneer niet. De ene keer weer wel de andere keer weer niet.


Aut bak olie lijkt mij niet de juiste oplossing? Aangezien ik weer kan schakelen wanneer ik koppeling omhoog heb laat komen?

yilmaz85 (0) PRO, 15 jaar geleden

Het is tegenwoordig ook als ik van 1 naar 2 schakel en/of van 2 naar 3.. Iemand die kan bevestigen dat het zeker aan de drupgroep ligt?

Thnx

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 19 of stel zelf een nieuwe vraag.