Renault Clio 1.9D: schokken bij stationair loop

Bouwjaar: 2000

Hallo,

Ik heb sinds 1 maand een Clio 1.9D RN uit 2000 met 136.000 km op de teller, de auto komt uit de handel en is ex-lease. Distributieriem en laatste grote beurt waren bij 122.000 km. Net olie en filters vernieuwd. Hij rijdt prima, alleen wanneer de motor stationair draait voel je af en toe schokken, dit doet ie al vanaf het begin, maar t lijkt steeds erger te worden (of het komt omdat ik me er steeds meer aan begin te ergeren). De ene keer is het heftiger dan de andere keer. Bij de dealer is de computer uitgelezen en er zijn geen storingen gevonden. Stationair toerental bleef gelijk en er waren geen vreemde dingen te constateren. Vreemde is dat je aan de motor zelf ook geen veranderingen hoort/voelt, echter, in de auto is het wel degelijk goed voelbaar. De auto heeft geen airco, maar wel stuurbekrachtiging.

Wat zou het kunnen zijn???? Ik vind het bijzonder irritant.

Michiel

Michiel7810

Geplaatst door Michiel7810 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

aupers (0) PRO, 19 jaar geleden

Staan de kleppen niet te strak?

Paul

Michiel7810 (0), 19 jaar geleden

Daar heb ik idd meer tips over gekregen, ik ga dit weekend de klepspeling controleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.