Renault CLIO: Slaat af na enkele seconden beroerd te hebben gelopen.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F B7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Hallo, ik heb een probleem met mijn Clio. Als ik hem gestart heb, loopt hij slecht (lijkt op 3 cilinders te lopen)en geeft dan, na enkele seconden een verhoogd mooi hoog toerental, de geest. Ik kan hem hierna weer gewoon starten, en hij slaat dan ook weer aan, maar daarna hetzelfde verhaal weer. dacht aan geen brandstoftoevoer, maar er komt gewoon benzine uit de leiding. Wie kan mij op weg helpen. gr.

bruig1

Geplaatst door bruig1 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

John5711 (0) PRO, 5 jaar geleden

Bobine die aan het kapot gaan is? Krijg je geen foutcode toevallig?

bruig1 (0), 5 jaar geleden

Hallo John, bedankt voor je reactie. Ik heb geen uitleesapparaat dus kan deze ook niet zien. Denk dat ik maar de gok neem, en op de autosloperij een bobine opzoek. Bedankt.

Heino4267 (200), 5 jaar geleden

Waarom geen nieuwe?
Een bobine is een verbruiksartikel.
Bobines zijn niet zo duur en het verschil in prijs met de sloop is niet groot.

bruig1 (0), 5 jaar geleden

Hallo Heino, ik heb vorig jaar een hele nieuwe bobineset geplaatst en ook een krukassensor. daarom probeer ik eerst maar een goedkoop alternatief (sloop) om te testen of dit het probleem is. Kan er helaas niet mee rijden, anders had ik wel naar Bochane gereden om uit te laten lezen. Kost veel om ze thuis te laten komen en het is al een oudje. Kreeg ook een tip dat er misschien luchtlekkage kan zijn.

bruig1 (0), 5 jaar geleden

Hallo heren, en dames, Ik heb de renault naar een professionele garage gebracht. Deze hebben de auto regelmatig in wat verloren uurtjes nagekeken, en konden het probleem niet vinden. Een van hun veronderstellingen was dat de distributieriem waarschijnlijk het probleem kon zijn. Ik heb geen zin om zo'n dure reparatie dus mij werd aangeboden om een andere auto uit te zoeken en dan de handelaarsprijs voor de defecte clio eraf te trekken. Bedankt voor uw reacties.

bruig1 (0), 5 jaar geleden

.

bruig1 (0), 5 jaar geleden

autosloop.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.