Renault Megane: slaat niet aan

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: k4m

ik heb hier een megane gt 1.6 16v die niet aan wil slaan.motor gaat goed rond en start rpm op clip is 275 rpm.
storing df 077 078 079 en 080 c.oo
volgens de storingstabel moet er op positie 1 van de bobine cil 3 en 4 een 12v staan maar ie is er niet .
12v zou van de upc moeten komen.positie 8 grijze stekker ppm2.heb de upc al ff gewisseld maar die geeft ook geen 12 v door .weet iemand waar de upc de 12v vandaan haalt.

abc

Geplaatst door abc (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Diag (0) PRO, 14 jaar geleden

Hey,

Die 12V krijgt hij uit zn UPC en en die bepaald aan de hand van de gegevens die hij krijgt van de startblokkeering of die 12V er moet komen. Krijgt de UPC wel al zijn hoofd voedingen? Als dat wel zo is dan moet je het ergens anders zoeken, als dat niet zo is moet je bij je relais zijn en als alles goed blijkt te zijn is je UPC defect (Maar die had je al vervangen). Aangezien je een aantal onderbrekingen hebt lijkt het erop of er een stekker geen goed contact maakt maar je zult toch eerst bepaalde dingen moeten gaan uitsluiten.....

Met vriendelijke groet,

Erik.

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

probleem opgelost .er zat een onderbreking in een 12v na contact tussen uch en upc (ik weet zo niet meer welke positie)kabelbreuk zat net achter het lf huis ,kabelboom doorgeschuurt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.