Renault Clio: sleutel blokering

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

een maat van mij hebt een probleem, zijn clio doet helemaal niks! (af en toe wel) hebben ze laten uitlezen, storing in het sleutel herkennings circuit! waarschijnlijk vocht probleem, waar zit dat computertje ergens, de garagist wilde niets tot nauwelijks iets vertellen over de plaats van dat ding, vervanegen is niet echt een optie??

rickgilze

Geplaatst door rickgilze (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (350) PRO, 15 jaar geleden

de dealer kan hem vervangen.....geen probleem.

mvg,
Hans.

rickgilze (0), 15 jaar geleden

dat lag zo rond de 700 euro! en dan moesten er niewe sleutels gemaakt worden! zij men! dus een redelijk hoge kosten post!

rickgilze (0), 15 jaar geleden

zijn dit alle sugesties?

Meten=Weten (0) PRO, 15 jaar geleden

"Sleutel herkinningssysteem" begint met de ring rond het contactslot... deze ontvangt de code uit de sleutel en stuurt de code door naar de decoder. Deze ring gaat regelmatig stuk en bijna elke dealer heeft 'm op voorrad (kost ongeveer 35 euro). Dit is het goedkoopste om eerst te vervangen als het probleem met beide sleutels is.... dat is belangrijk want de sleutel zelf gaat ook vaak stuk. Dat 2 sleutels defect zijn is uitzonderlijk. Dacht dat de storingsomschrijving "voedingring/decoder 2.def" is als ik me niet vergis als het die ring is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.