Renault Laguna: Sleutel overgebroken

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2

Mijn sleutel van mijn Laguna 2.2D uit 1995 is overgebroken. Ik heb geen reservesleutel. Wat zijn de mogelijkheden? Heeft dit type al een sleutel met chip of kan ik de sleutel nalaten maken? Zo ja, waar kan dat? Ik hoop dat iemand me kan helpen. Anders zit er niks anders op dan de auto af te voeren naar de sloop.
Alvast bedankt voor de reacties!

Stefano1997

Geplaatst door Stefano1997 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

De dealer kan een sleutel op chassisnummer bestellen.

Heino4267 (110), 12 jaar geleden

Zit nog een deel van de sleutel in het contactslot?
Als dat niet zo is, kan je met (al) je autopapieren naar Renault-dealer Kerres gaan en een nieuwe sleutel bestellen. Neem voor de zekerheid ook alle codes mee die op de sticker onder op de middelstijl zitten die je ziet als je de bijrijdersdeur open doet (evt. geprinte foto?).
Ze kunnen je dan een noodcode geven en de wijze waarop je deze moet invoeren. Je moet dan wel elke keer nadat de auto van het contact af is geweest, de code invoeren.
Je kunt dan de auto wellicht gebruiken met een tijdelijke noodsleutel die wellicht te fabriceren is van de resten van de oude sleutel, totdat de nieuwe sleutel er is.
Gooi de oude sleutel niet weg en wees er zuinig op i.v.m. inlezen van de nieuwe sleutel!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.