Renault Espace: Sleutelkaart Espace vraagje

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2 Dci

Vraagje: ik heb deze Espace IV met de bekende sleutelkaartjes net een paar weken en ben al een paar keer mijn kaart kwijt geweest. Wel weer terug na een tijdje zoeken. Maar toch: irritant dat je er niet een sleutelhanger of koordje aan kunt bevestigen.

Daarom: iemand ook deze ervaring? En kun je in het linker loze hoekje van het kaartje een klein gaatje boren zonder dwars door de electronica heen te gaan? Ik heb op internet een tweetal Renaults gezien waar een koord er aan vast zat, maar niet hoe het was gedaan.

MiniJack

Geplaatst door MiniJack (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

abc (0) PRO, 15 jaar geleden

de dealer heeft speciale klemmetjes voor aan de kaart met een sleutel ring.sleutel kaart beter niet in de broekzak stoppen zijn nogal kwetsbaar voor buigen

MiniJack (0), 15 jaar geleden

abc, bedankt voor je tip. Morgen meteen maar even naar de dealer. Voel ik me een stuk safer!

MiniJack (0), 15 jaar geleden

Inmiddels toch voor een andere oplossing gekozen. In het "reservesleuteltje" dat in het kaartje zit gestoken heb ik een 3 mm gaatje geboord. Daar een dunne sleutelring doorheen geschoven. Daaraan kan iedere sleutelhanger naar believen worden bevestigd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.