Renault Kangoo 2005: Soms slecht stationair

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K9K A7, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 48

Lektest met de 4 flesjes op de retours heb ik al gedaan. Is zeer weer debiet en allen gelijk.
D riem vernieuwd en de Delphi 1 pomp heeft nu nieuwe O ringen, nieuw kleine lager en oil seal en nieuw brandstoffilter(1 geheel).
Naarmate hij warmer wordt gaat hij stabieler draaien en draait al beter als voorheen.
Lucht zie ik nog steeds uit de retour van de pomp komen maar is bij andere Kangoo's ook zo die goed draaien, je wordt daar ziek van.
-Toch evtl een slechte verstuiver verstuiver die niet meermaals in 1 compressieslag kan inspuiten?

Drang

Geplaatst door Drang (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

check

Beste antwoord, geplaatst door Drang (0), 2 jaar geleden

Niet 100% tot hiertoe, juist uit verlof. In Spanje ook een Kangoo horen draaien als de mijne maar was wel een 19 DCI, stationair ook zo'n beetje twijfelachtig.
Het spijtige is dat deze Kangoo I phase 2 ledlampjes heeft direct na het aanslaan dat de oliedruk ok is maar niet het olieniveau zoals bij een kangoo '98. Toen ik 'm kocht hing niets aan de peilstok, die heeft meteen olie gaan kopen en zo rijden sommige mensen rond.
Laten we niet denken aan te weinig compressie door geen smering. De verstuivers moeten er toch uit voor controle en ik meet de compressie dan wel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.