Renault Megane: Spanningsproblemen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0-16V

Hallo,

ik heb een Megane cabrio uit 2003, deze liet me afgelopen week staan, na uitzetten van de motor kon ik hem daarna niet meer starten. alle controlelampjes branden wel, maar startmotor draaide niet rond. ANWB heeft bijgeladen en vertelde dat de dynamo niet meer bijlaad. Nieuwe Dynamo gemonteerd en na een dag of 3 weer hetzelfde probleem. Accu vervangen en bij meting leverde de de laadstroom 12.8 V. tijdens de beide keren stilvallen heeft het laadstroomcontrole lampje niet gebrand.

wie heeft een idee wat er aan de hand kan zijn??

Johan vd Veen

Geplaatst door Johan vd Veen , lid sinds 10 jaar geleden

2 Reacties

Renaultmonteurtje PRO, 10 jaar geleden

overgangs weerstand in de B+ Of een kabelbreuk in de D+

Johan vd Veen, 10 jaar geleden

Kabel tussen de Dynamo en de accu nog eens nagelopen, bleek dat de moer waarbij de kabel op de dynamo gemonteerd zit, was losgelopen. na vastzetten weer 14.2 volt gemeten bij verhoogd stationair....tot zover opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.