Renault Grand Scénic 2015: Standlichten voor

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 81

Hallo. Kan iemand mischien mij helpen met een elektrische schema van een usm module en relais van de verlichting van een grand scenic 3 2015 aub ? Mijn voorste standlichten werken niet en ik heb alle zekeringen en lampjes al nagekeken. Maar helaas niets. Ook de stekker van de koplamp getest met teslamp. En met multimeter krijg ik maar 0,03 volt. Schakelaar werd ook al vervangen en ook niets. Wat denken jullie?

Help me

Geplaatst door Help me (60) , lid sinds 1 maand geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Grand Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (800) PRO, 1 maand geleden

Heeft dat wel gewerkt? heeft zo' type geen dagrijverlichting die zwak brand op stadslicht, en feller op dagrijverlichting. Er zitten dan vaak wel 5w lampjes in de koplamp, maar deze werken niet.

Help me (60), 1 maand geleden

Dankjewel Harry. Dit zou dus ook de reden kunnen zijn? En ja deze heeft ook dag verlichting en heb pas de wagen ook gekocht, daarmee weet ik het dus nog niet zeker dat het zo is zoals je verteld? Grtjs

harry4203 (800) PRO, 1 maand geleden

Ik rij zelf een megane, daar werkt het iig wel zoals ik reeds beschreef.

Help me (60), 1 maand geleden

Oké bedankt nog Harry. Mvg

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Grand Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.