Renault Grand Scénic 2005: Achterijlicht

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: K4M T7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 83

Ik hebt zelf een 2e hands stekker gekocht , en probeer over te zetten. Is best gelukt . Alleen werkt mij achterijlicht niet. De zekering blijft kapot gaan. Dat betekend , dat een draad niet goed zit neem ik aan? Wat ik ook, hebt gemerkt als mij auto opslot doet knippert de achterijlichten mee. Wie weet welke kleur draad is voor de achterijlicht ?

Jerson79

Geplaatst door Jerson79 (0) , lid sinds 6 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Grand Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

6 maanden geleden - quikfit

Ik kan je niet zeggen welke kleur draad je moet hebben maar weet je zeker dat alle lampjes van het juiste type zijn? Een duplo peertje kan rare storingen geven als er een lampje in moet met 1 gloeidraad...of andersom.

6 maanden geleden - Siem Bijman

Als je de lamp eruit haalt en de zekering toch nog blijft knappen zit er niets anders op dan de draden 1 voor 1 los te halen en kijken op welke draad spanning komt als je hem in de achteruit zet. Kleurcode weet ik ook niet maar is ook niet altijd hetzelfde helaas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Grand Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.