Renault Espace: Stank als de Verwarming wordt aangezet.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter,automaat

Als ik de Verwarming aanzet begint er na enige tijd een vervelende stank te komen en het lijkt dat er op de vooruit rechts en de zijruiten rechts een condenssupstantie komt na verloop van tijd wordt de stank minder maar is niet geheel weg ook blijft de middenblower voorzijde in het interieur koude lucht blazen de auto heef een airco maar die werkt niet (meer) Wat kan de oorzaak zijn? Vervuilde interieurfilters of heeft het soms met die niet werkende airco te maken,? Ook heb ik een brandstofmeter niveau probleem deze wijst steeds een onjuiste resthoeveelheid aan dus houd ik de Km-stand goed in de gaten.Onlangs bij een tankbeurt lekte er bij het helemaal volgooien een hoeveelheid benzine onder vandaan.Nu ik niet meer"vol" tank is dit niet meer van toepassing doch ik ben er niet gerust op. Wat te doen?
HtW

Kampeerauto0_3

Geplaatst door Kampeerauto0_3 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (240), 12 jaar geleden

Blijkbaar is je verwarmings/koelingssysteem defect. Daardoor kunnen er schimmels in groeien en krijg je die stank/aanslag.
Laat de garage eens e.e.a. uitlezen / testen en resetten, dan weet je zo wat er aan de hand is.

....

Ramjod (0) PRO, 12 jaar geleden

Tot betreking benzinelekkage.
Komyt vaak voor dat de bevstiging ring van de tankvlotter breekt en de vlotter omhoog komt en lekkage ontstaat.
Kan ook probleem van je tankaanduiding zijn.
Dus tank eronderuit halen.

Ivm stank interieur.
Geen lekkage zichtbaar links of rechts wanneer men onder het dashbord kijkt( meestal groene aanslag) zou duiden op kachelradiateur lek.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.