Renault : stappenmotor

hallo allemaal

ik heb een 1.4 rl,links v/d carbarateur zit een motortje met een
zuigertje die inkomt bij het startendie maakt dus flink kabaal bij starten en uitzetten.als ik die demonteer en schoonmaak is het dan opgelost?als ik schakel geeft hij een beetje gas niet veel maar kan in zijn 1rijden zonder gas te geven.zachtjes dan.pakkingen zijn niet lek

alvast bedankt

marco7090

Geplaatst door marco7090 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Hij zit rechts van het gasklephuis. Dat lawaai dat hij maakt bij het uitzetten van de motor is normaal en een teken dat hij goed werkt.

Niet aan komen dus, deze micro motortjes zijn peperduur!

marco7090 (0), 18 jaar geleden

mijn gaskabel zit aan dat hendeltjevoor achter dat hendeltje zit dat zuigertje ertegen aan ,links van de carbarateur als ik voor de auto sta.
dat geluid is echt heel hard

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Als het zaakje goed werkt waarom zou je dan iets gaan doen met de kans dat het kapot gaat ? Net wat Henk zegt ! In de een zonder gas geven kunnen rijden is nogmaal voor een auto, maar niet echt gezond.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Overig of stel zelf een nieuwe vraag.