Renault Clio: start niet bij warme motor

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 aut

Mijn clio start goed bij koude motor, is de motor warm schakeld hij niet en gaat het motormanagementlampje branden, nadat de motor is uitgezet start deze niet meer totdat hij is afgekoeld.
De bdp sensor, verdeelkap en bobine zijn vernieuwd.
2 weken geleden is de koppakking vervangen daarvoor is de motor goed heet geweest.
gr Peter

Peter J C

Geplaatst door Peter J C (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Peter J C (0), 14 jaar geleden

auto is nagekeken door dealer deze kon niet in de computer komen , deze is waarschijnlijk stuk, opgeblazen doordat de anwb de auto probeerde te starten met 24 VOLT auto gaat naar de sloop

AS1 (105), 14 jaar geleden

Met niet starten bedoel je dat de startmotor niet meer draait?
In dat geval wijzen alle symptomen op de meerstandenschakelaar van de automaat die uitvalt zodra deze warm wordt (ook de niet-uitleesbare computer want die krijgt geen massa meer omdat het via de meerstandenschakelaar gaat). Dit is een bekend probleem. Haal dan een andere van de sloop.
Verder, waarom de auto naar de sloop als je 2 weken geleden nog de koppaking hebt laten vervangen?

hellbat (0) PRO, 14 jaar geleden

Staat er, ANWB geprobeerd te starten met 24 volt, waarschijnlijk alle electronica in rook opgegaan.

Groeten Marcel

AS1 (105), 14 jaar geleden

de ANWB is er om je te helpen, niet om je auto op te blazen. ;-) Het zou mij zeer verbazen als de ANWB daadwerkelijk 24V erop heeft gezet.
Peter, is het 24V verhaal bevestigt door de ANWB of is dit een gok van de monteur?

Peter J C (0), 14 jaar geleden

anne sorry voor de laate reaktie , de anwb wegenwacht heeft de auto proberen te starten met 24 volt daar was ik zelf bij, toen ik dit zei tegen de man zij hij dat dit kon ,daarna heeft de auto nooit meer gelopen en is inmiddels gesloopt
gr Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.