Renault Clio: Cilinderkop Clio 1.9D 1997 gescheurd, komt dat vaker voor ?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

Cilinderkop Clio 1.9D 1997 gescheurd, komt dat vaker voor ? door een kapotte koelwaterslang is hij een keer te warm geworden. Daarna koelwaterverbruik. Op een gegeven moment startte hij niet meer, water op de zuigers. Kop gedemonteerd, aan koppakking niets te zien. Voorkamers gescheurd, een motorrevisiebedrijf vertelde dat de voorkamers in verbinding staan met het koelwaterkanaal. Nu het dilemma: waarde auto rond de € 1000,-- en een andere auto kopen kost veel geld, ik kan een gereviseerde kop kopen voor € 650,-- en een gebruikte kop voor € 250,--(actieprijs), ALLEEN... hoe weet ik of de kop goed is ? is deze af te persen, of is op een makkelijke manier te controleren of de kop OK is ?

johan0031

Geplaatst door johan0031 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alfons262 (0) PRO, 15 jaar geleden

gebruikte kop kop af laten persen door het revisiebedrijf dat zou ik doen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.