Renault Clio: start niet , carburateur geeft geen benzine

Bouwjaar: 1992

Ik heb problemen met een renault clio 1.4 rn E7j motor 58 kw . Deze motor loopt niet omdat hij geen brandstof krijgt. Als je hem op contact zet spuit hij een beetje brandstof in, waarop hij heel even loopt en vervolgens afslaat. Spuit je zelf brandstof boven in de carburateur( bosch inspuiting) loopt hij wel,dus de ontsteking is goed. Ik heb al vervangen, de complete carburateur en de ECU, maar het probleem blijft, en wordt eigenlijk alleen erger. Wie heeft een goede tip, hoe ik e.e.a kan controleren of waar het aan kan liggen.

vr gr Cor

cor1816

Geplaatst door cor1816 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Levert de bandstofpomp wel voldoende druk ?

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

De brandstofpomp blijft niet lopen doordat het brnadstofpomprelais geen aansturing meer krijgt van de ontsteking. Overbrug het brandstofpomprelais maar eens.
Gr.
Paul

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

zit j ebenzine filter niet dicht als je de slang los trekt moet je een redelijke straal krijgen als je hem op contact zet

cor1816 (0) PRO, 18 jaar geleden

De storing zat hem uiteindelijk in een defecte map sensor,in combinatie met een temp. sensor die geen juiste waarde aangaf.
Bedankt voor het meedenken .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.