Renault Clio: zwart plastic-buijsje onder warmte-wisselaar...!?

Bouwjaar: 1991

Henkie,ik heb getracht olie-peil automaat te meten,maar ik heb geen origineel staafje om dit te doen..,en hoe ik dit moet doen..(indicatie-level).er zit `n klein zwart plastic slangetje onder de warmte-wisselaar,monteur zegt dat hier `n heel stuk aan moet(verlenging)en wil ook weten WAAR dit verlengde naar toe geleid moet worden en waar dit voor dient..!? is dit daadwerkelijk zo..?want hij lekt nog steeds transmissie olie op de eerder genoemde uitsparings-ribben(holtes) ik kan mijn ``bak``pas over 3 weken uit laten lezen bij RENAULT...erg duur,dus ik moet zelf olie vullen(of dit lukt,weet ik niet!)en is het misschien mogelijk dat er maar de HELFT aan olie in zit...!!!?

Maximiliaan

Geplaatst door Maximiliaan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Blablabla

Maximiliaan (0), 18 jaar geleden

Henkie,bedankt voor de informatie!,Maar ik moet er mee de brug op....Off.Renault-Dealer vraagt hier 100,-euro voor(FL 220,-)Dit is toch gewoon bezope....nog nieuws van dun zwart slangetje...!? Groet, Max

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Jij kan ook zeuren!

Maximiliaan (0), 18 jaar geleden

Dat was volgens mij onze Louis,want onze Fernand deed andere zaken.... Max

dirk2271 (0), 18 jaar geleden

wat is dit nou voor flauwe kul?
hebben ze niet je differentieel olie afgetapt en automaat gedeelte bijgevuld?
hoeveel olie hebben ze er op gedaan?
slangetje is voor de beluchting van de bak en hoeft niet zo lang te zijn.
ps. de dealer heeft toch ook zijn kosten die betaald moeten worden of werk jij soms voor niks?

Maximiliaan (0), 18 jaar geleden

Differentieel;neen `n liter of 3 Automaat-gedeelte wel Ontluchting of Beluchting...slangetje is ongeveer 1cm kort/lang liever voor niks dan voor de Mahgreb...gr;Max PS;Dirk...!?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.