Renault Scenic: start niet kan dit aan de bougies liggen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 rt

Hoi,ik hoop dat jullie me kunnen helpen,ik heb in het verleden backfiresgehad. laats liep de auto weer onregelmatig,ik keek toen onder de motor kap en zag een vonkje bij de eerste bougie van rechts van voor gezien op het moment van vonken schokte de motor. Ik kreeg geen backfire!Maar toen ik verder reed leek het net of ik een openluchtfilter had en iets minder reactie op het gaspedaal had.
thuis gekomen .nam ik me voor om er de volgende morgen te kijken water was en toen wou hij niet starten.de starmotor draait wel rondmaar het is net of de startonderbreker er opzit!! wat niet zo is kan dit aan de vonkende bougie liggen en zo ja wat voor een bougiesmoet ik dan hebben??
mvrg marcel

doorninoog

Geplaatst door doorninoog (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

AS1 (105), 17 jaar geleden

bougiekabel zit goed stevig op de bougie? Anders zou ik de bougiekabels eerst maar eens vervangen want die is aan het doorslaan.
Je kunt verder het beste originele Renault bougies gebruiken. Er is nauwelijks prijsverschil en geeft het minste kans op gedonder op gas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.