Renault Kangoo: start niet kort na gebruik

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 dci 80

Klant heeft auto waarmee geen probleem is als auto koud wordt gestart . Na een ritje wordt auto geparkeerd en na plm uur wordt auto opnieuw gestart .Nu wordt de startmotor niet geactiveerd ,lampjes op dashboard blijven branden en ook lampje startblokkering werkt normaal .In geheugen staan geen storingen die met dit in verband kunnen worden gebracht.
De klant heeft al meerdere malen het probleem gehad maar nu in de werkplaats komt dit probleem niet naar boven .Kent iemand het probleem ? Zelf zit ik te denken aan startmotor of contactslot maar wil klant ook niet op onnodige kosten jagen door (een van)beide te vervangen zonder dat probleem zich oplost.

gardejonge

Geplaatst door gardejonge (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (225), 10 jaar geleden

Al eens op de startmotor gemeten of in zo'n geval bij zo'n vergeefse poging spanning wordt aangeboden aan het startrelais?

timhoeks2 (0) PRO, 10 jaar geleden

ja, wat heino zegt! lijkt op een starter probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.