Renault Clio: Start niet startonderbrekerlamp bijft knipperen!!

Bouwjaar: 2001

Ik ben bezig met R.Clio 16, 16v bj 2001
deze auto reed daarvoor gewoon na stil zetten wou hij niet meer starten. ook na het reservesleutel gebrobeerd dat lampje van de start onderbreker blijf branden wat ik ook heb gedaan.
er was twee draden van de olie zenden verbrand dat achter bij de spruitstuk zit dat is inmiddels vernieuwd maar doet nog niet dat sensor is ook al vervangen maar helaas,lampje blijft branden en start niet!!!
wie weet wat mogelijk kapot is of niet goed werkte!!
nog bedank ik ziet je reactie!!

stan11042

Geplaatst door stan11042 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Start de wagen niet of slaat de motor niet aan.Gaat het ledje snel knipperen als je start ??

Frank3141 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo stan, je kunt proberen om de auto eens op slot en vervolgens van slot te halen, zo werkt dat ook met een twingo met een drukknop in de sleutel voor de centrale vergrendeling.

Succes

stan11042 (0), 18 jaar geleden

Hallo Ksie!!
dat motor slaat niet aan en het een benzine auto!
lampje blijft branden gaat niet af ondanks een reserve sleutels te gebruiken ook dat relea naast de accu is vervangen maar helaas!!hoe kan ik deze oplossen !!!
tevens bedank nog voor je reactie ik zie nog voor meer reactie

stan11042 (0), 18 jaar geleden

goede dag Frank-Goossens ik had dit al gedaan wat je voorstelde dat is de eerst wat men doet natuurlijk. zo makelijk is het niet anders was ik al uit natuurlijk. maar geef me een beetje problemen .!!!
ik zie nog wat andere reactie wat nieuws !!
nog bedank voor je reactie!
de groeten Stan

marrewijk (0) PRO, 18 jaar geleden

bij de Megane wil de draad van de startblokkering vanaf de ECU achter de motor langs nog wel eens kapot gaan (heel dun draadje). hierdoor slaat hij af en toe niet aan, probeer eens door aan de kabelboom vanaf de ecu te rommelen? je kan het zien of er een storing in zit als je de alarmlichten aan zet, deze haperen waarneer de breuk erin of uit gaat (vraag me niet waarom) in autodata kan je vinden welke draad je moet hebben.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Codering van contactslot defect ?? Uitlaten lezen bij de dealer.

marrewijk (0) PRO, 18 jaar geleden

Met de Snap-on Scanner had je dat natuurlijk ook zelf kunnen doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.