Renault clio 1.2 d7fa730: na warme motor heb ik geen reactie op gas pedaal

Bouwjaar: 1996

na een trap op de gas pedaal lijkt dat ie verzuipt, dus de motor loopt niet op, hij draait allen goed op hogere toeren. na dat ie een tijd op stationair draait gaan de toeren omlaag en heel onrgelmatig lopen. Ik heb al fuel filter,bugies kabels, bugies en sonda vervangen en zelfs met een nieuwe ECU. en toch geen success.Weet iemand hier raad op ? Alvast bedankt.

Afonso144

Geplaatst door Afonso144 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Lijkt op probleem met MAP-sensor of brandstofdruk. Controleer eens de adaptieve correcties.

Afonso144 (0) PRO, 18 jaar geleden

map sensor ok en brandstofdruk ook ok, adaptieve correcties doet ie ook. na dat de motor warm is gaat ie plotseling onregelmatig lopen en geeft sonde onderbreking en is niet weg te wissen aleen na het afzetten van het motor. cabels doorgekeken en ook niks,het is voor mij een raadsel want er zit geen cabelonderbreking in.

Afonso144 (0) PRO, 18 jaar geleden

kan het niet aan en defecte bobine liggen ?

Afonso144 (0) PRO, 18 jaar geleden

inderdaad het was een brandstofdruk probleem,af en toe bleek de naald van de drukmeter een wiebratie te hebben en het was inderdaad een druk probleem die naulijks te zien was, een nieuwe brandstofpomp gehaald en loopt als een clok, hartelijk dank voor je reactie Henkie N.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.