Renault Megane: (Start) problemen Renault Megane classic '97 1.6

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een aantal problemen met mijn Renault Megane classic. Allereerst heb ik nu twee keer gehad dat deze niet wou starten met koud weer. Startmotor draait wel maar slaat niet aan. Na ongeveer een half uur doet hij het gewoon weer. Erg vreemd.
Ook heb ik last van een slecht stationair draaiende motor als deze koud is. Als ik hem start met een beetje gas in dan slaat hij wel aan maar als ik het gas los laat dan slaat deze gelijk weer af. Starten zonder gas bij te geven lukt wel maar met moeite. Totdat de motor volgens de meter warm is blijf ik hier problemen mee houden. De motor draait stationair rond de 4 a 5 duizend toeren, is dit niet te laag?
Graag uw reactie hierop. Ik ben een leek met auto's, toch hoop ik hier wat op te steken!

Met vriendelijke groet,

Sjoerd

Sjoerd Zalferan

Geplaatst door Sjoerd Zalferan , lid sinds 11 jaar geleden

1 Reactie

roshana, 11 jaar geleden

ik heb alles al geprobeerd maar krijg me auto niet aan de praat.zelfs uitlezen lukt niet,hoe kan dit?kan ik de startonderbreker niet weg laten halen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.