Renault Twingo: Startblokkering

Bouwjaar: 1995

Wij hebben nog steeds dezelfde problemen met onze Renault Twingo. Regelmatig moeten wij de sleutels opnieuw inlezen zodat de auto weer normaal start zonder noodcode. Het rare eraan vind ik dat na inlezen van de sleutels, de auto bij de ene sleutel wel van het slot gaat en dus van de blokkering, terwijl bij de andere sleutel alleen het lampje op het dashbord gaat branden en dus niet van de blokkering. Hij reageerd wel op de laatste sleutel, maar hij gaat er niet mee van de blokkering. Kan het zijn dat de sleutel een andere code heeft of zo? Ik neem aan dat je de auto met twee sleutels open moet kunnen maken, anders heb je niks aan je reservesleutel. Hoe kan ik zorgen dat beide sleutels werken?

GerbenT

Geplaatst door GerbenT (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Ebber (0) PRO, 18 jaar geleden

Klinkt als een defecte ontvanger!

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Ga eens langs een dealer om te kijken of de 2 sleutels ingelezen kunnen worden.

GerbenT (0), 18 jaar geleden

Ik heb een nieuwe sleutel besteld, dus dan heb ik weer 2 werkende sleutels die ingelezen kunnen worden en is het probleem verholpen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.