Renault Megane: startonderbreking

Bouwjaar: 1999, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6 16v

startonderbreking gaat er niet af. Het rode lampje van de startvergrendeling blijft snel knipperen. Geeft bij het uitlezen geen storingen aan, alle zekeringen zijn gecontroleerd. Wie heeft er enig idee waarom de auto niet start.

Gino 26

Geplaatst door Gino 26 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

omdat ie de sleutel niet herkend.kijk even in de lijst van staten dan weet je het zeker

Gino 26 (0), 17 jaar geleden

dank voor je reactie. Wat is de lijst van staten.

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

waar is ie mee uitgelezen? met de clip(renault kast )heb je een hoofdstuk staten en parameters.hier kun je zien wat welk component doet en hier is te zien of de sleutel geldig is bv

Gino 26 (0), 17 jaar geleden

Bij de dealer waar ie is uitgelezen zeggen ze dat het niet aan de sleutel ligt. Sleutel verzendt de code en deze wordt ook ontvangen, alleen wordt ie niet bevestigt. Waar kan het probleem dan zitten?

abc (0) PRO, 17 jaar geleden

waarschijnlijk een probleem in de uch(zekeringen kast).of de configuratie(instellingen)zijn spontaan gewijzigd dus even laten controleren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.