Renault Laguna: startprobleem renault laguna

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Wanneer ik de kaart in de kaart lezer doe dan gaat alles normaal maar na een paar seconden valt alles weg dan weer branden alle lampjes op het dashbord dan weer knippert het waarschuwings lampje van de accu hele rare storing lijkt op massa probleem maar heb ook al gehoord dat het de kaart lezer kan zijn wie herkent dit probleem

schurink

Geplaatst door schurink (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

cgv (0), 14 jaar geleden

als je op de startknop drukt, start deze dan gelijk of duurt dit een paar seconden, dan is het waarschijnlijk de kaartlezer, komt veel voor

schurink (0), 14 jaar geleden

Zover kom ik niet voordat ik dat wil doen is de stroom al weer weg heb ook al gehoord dat het aan de accu kan liggen

Heino4267 (255), 14 jaar geleden

Ik zou gewoon een Voltmeter (of een universeelmeter op gelijkspanning) pakken en in de situatie dat "alles wegvalt" gaan meten in de zekeringkast t.o.v. carrosserie-massa. En dan ook eens van de accu-plus naar motor/carrosserie: waar blijft de spanning?. Dan ben je er heel snel achter waar de oorzaak zit.

't garagistje (0) PRO, 14 jaar geleden

Batterij plat?

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

en probleem al opgelost?

't garagistje (0) PRO, 14 jaar geleden

Ik zou hier ook graag weten wat het probleem juist was

Hans4040 (340) PRO, 10 jaar geleden

[b]Door moderator verplaatst[/b]

Was een kapotte accu

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.