Renault Megane: stationair onregelmatig

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 e 8v

hoi mensen,


Mijn megane loopt zowel op benzine als wel op gas stationair onregelmatig, ook wil de motor na het starten wel eens afslaan, maar als ik er gas bij geef blijft de motor draaien?, ik heb ondertussen het een en ander uitlaten zoeken maar dit was allemaal in orde.

Zoals, kleppen laten stellen, compressietest, lambda sonde, alles wat met het gas gedeelte te maken heeft schoongemaakt, nieuwe gas bougie, bdp sensor laten controleren.
De bobines geven wel een vonk af maar ik weet niet of dit afdoende is?.

km-stand 164000
vialle gasinstallatie

midiland

Geplaatst door midiland (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Megane20 (0), 17 jaar geleden

De bobines geven bij deze wagens nog wel eens problemen (zijn er als ik het goed heb twee) Ook de bdp-sensor kan dit probleem veroorzaken.

schreuders (0), 17 jaar geleden

Heb een eurogas installatie, waarbij hetzelfde manco optreddst. Heb ook al alles laten nachecken. Eurogas kon mij echter vertellen dat dit probleem te maken heeft met het type moter 1,6 en hier verder niks aan valt te doen

primera p11 (0), 17 jaar geleden

Ik denk dat er een uitlaatklep lekt. hoeveel heeft tie gereden?.
Laat anders een lektest doen.
De bobines zijn ook erg gevoelig van deze auto en gaan vaak stuk.

zrx1100 (0), 17 jaar geleden

Stappenmotor Schoon Maken Wil Ook Wel Helpen Bij Onregematig Lopen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.