Renault Megane: stilvallen

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4L

beste,

ik heb een probleem tijdens het rijden valt de wagen soms stil of bij het terug schakelen zelfs als de motor warm is? batterij nageken ok en alternator ok 14V

driver_3

Geplaatst door driver_3 , lid sinds 12 jaar geleden

5 Reacties

Bas_petiet PRO, 11 jaar geleden

Storingsgeheugen al uitgelezen?

driver_3, 11 jaar geleden

ja maar geen foutcodes,
maar als je de auto start dan slaagt soms de strarter niet goed aan dus hij slaagt niet good over dus mss dat het magnetisch gedeelt niet goed werk en dat die de stroom afneemt maar soms heeft hij dat je aan het rijden bent en hij valt stil?

Bas_petiet PRO, 11 jaar geleden

Vind je verhaal een beetje verwarrend omschreven. Als je op de startknop drukt dan slaat de startmotor erover heen, of start hij dan helemaal niet? En de auto valt ook uit tijdens deceleren? Dan zal ik maar eens beginnen om het smoorklep (gasklephuis) te reinigen. Dat komt wel overheen met je probleem.

driver_3, 11 jaar geleden

dank je wel het is opgelost met je hulp

Bas_petiet PRO, 11 jaar geleden

Bedankt voor je feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.