Renault Kangoo 2016: Stilvallen motor

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1200

Wanneer ik in file sta na 50 km rijden ,valt de motor stil bij het terug verder rijden De eerst 20 min is de motor niet meer te starten Na tijd start hij terug. Storing geeft aan uitlaat vervuilt.

JozefB

Geplaatst door JozefB (0) , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (2285) PRO, 5 maanden geleden

Wat is de code , van een vuile uitlaat heb je dit niet of hij moet verstopt zitten maar dan loopt hij helemaal niet.

JozefB (0), 5 maanden geleden

code weet ik niet Ga hem volgende week aanbieden in de garage en de code laten uitlezen. Ik ondervind wel dat hij nu en dan lichtjes begint te snokken.

JozefB (0), 4 maanden geleden

Juiste oorzaak nog steeds niet gevonden Tijdens gewoon rijden doet hij normaal Alleen in file en veel stop en starten valt hij stil De automatische stop en start heb ik dan reeds afgelegd.

Siem Bijman (200) PRO, 4 maanden geleden

Kan een temperatuursensor zijn die te koud aangeeft. Als hij in de file staat kan dat de reden zijn dat hij "verzuipt" en pas weer start als hij is afgekoeld.

Heino4267 (285), 4 maanden geleden

Doe tijdens dat filerijden waarbij de auto na een tijdje stilvalt, eens de binnenverlichting aan totdat de auto uitvalt. Als die binnenverlichting zwakker gaat branden voordat de auto uitvalt, heb je een probleem met je dynamo en/of accu. Als de binnenverlichting niet zwakker gaat branden, zou ik niet richting accu/dynamo zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.