Renault Kangoo 2008: Koplampen kunnen alleen gebruikt worden als ik knipperlicht aanzet

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Beste,

Mijn auto wilde niet starten en ik heb startkabels gebruikt om het weer aan de praat te krijgen. Sindsdien merk ik echter dat mijn koplampen continu aan blijven staan zodra ik de auto start. Het lijkt alsof ik ze niet meer handmatig kan uitschakelen. Het enige wat ik kan doen om ze uit te krijgen, is mijn knipperlichten aanzetten, waardoor ik het groot- en dimlicht kan gebruiken. Ik heb een vergelijkbaar probleem met mijn ruitenwissers. Ze lijken vast te zitten en werken niet zoals ze zouden moeten. Ik heb ook al geprobeerd het nieuwe accu los te maken en weer vast maken. Wie heeft misschien enig idee hoe ik deze problemen kan oplossen? Alle hulp zou zeer gewaardeerd worden.

Alvast bedankt!

Hobbyistzuidholland

Geplaatst door Hobbyistzuidholland (0) , lid sinds 6 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1265) PRO, 4 maanden geleden

Haal de kappen rond de stuurkolom er eens af en controleer de bedrading die onderlangs loopt er kan er 1 afgebroken zijn anders is de schakelaar defect.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.