Renault Laguna: Storende geluid aan de linkerkant van de Dashboard

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9DCI

Bij het insteken van de kaart komt er storende geluid aan de linkerkant van Dashboard, zegmaar ergens bij de speaker of verwarmingsvenster, de motor heb ik nog niet gestart.
Na 15 tot 25 seconden gaat het zelf weg zonder de motor gestart te hebben. Dit heb ik sinds drie dagen nu het buiten aan het vriezen is.
De dealer heeft het ook geconstateerd maar weet niet wat het is. Ze moeten nu de Dasboard helemaal gaan uithalen om te zoeken waar het aan ligt.
Kan iemand mij hiermee helpen?

Ramlal R

Geplaatst door Ramlal R (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Jeff5260 (0), 17 jaar geleden

Wat voor geluid????????
Getik, gebrom, gezoem, gerammel?????
Even iets duidelijker graag.

Jeff

Ramlal R (0) PRO, 17 jaar geleden

tussen getik en gerammel in. het is een storend geluid zoals je die soms bij de radio hoort als het niet goed is afgestemd.zou het te maken hebben met de cd-speler van de navigatiesysteem want die werkt niet goed en zoals je weet heeft de laguna een aparte speaker onder het stuur dus aan de linkerkant van de dashboard?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.