Renault Espace: stotteren espace uit 2001

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 liter

Ik heb vorige week een espace uit 2001 gekocht. Een 2 liter motor. Natuurlijk zonder garantie enz. Tijdens de proefrit en de rit naar huis (170 km) heb ik geen enkel probleem gehad met de auto. Na enkele dagen begon de motor te stotteren bij het stationair draaien. Het wordt eigenlijk steeds erger. Kan iemand mij vertellen wat er met mijn auto aan de hand is??

hannibal62

Geplaatst door hannibal62 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Onstekings- of mengsel probleem. Je klaagt alleen over stationair, dus ik neem aan dat op toeren alles klopt.
Dan valt onsteking eigenlijk af en is het een mengsel probleem. Kan een (half) gare sensor zijn of een verkeerde benzinedruk of valse lucht.

Gaat er een storingslampje branden? Is de uitlaat volledig dicht, vooral het 1e stuk bij de motor?
Kontroleer alle slangen en slangetjes van en naar het inlaatspruitstuk om scheurtjes, poreus zijn of loszitten.

Fjodor (0), 14 jaar geleden

Het zou ook een kapot aan het gaande bobine kunnen zijn; ik had een 3.0V6 die een vergelijkbaar euvel had. schijnt een franse kwaal te zijn. ze worden te warm en gaan dan kapot, eerst een beetje en dan lopen de cylinders helemaal niet meer. ik weet niet hoe dat bij een 2.0 is geregeld.....

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

Dit zal idd wel duiden op een defecte penbobine, rijdt anders even naar een garage en laat het daar even bekijken. Hun kunnen warschijnlijk zo zeggen wat het is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.