Renault Laguna: Stotterende motor in de 1ste en 2de versnelling

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo allemaal...

Mijn probleem is dat mijn Renault Laguna uit 1997 stottert.
Stationair stottert de motor en loopt het toerental soms op tot 1500 toeren waarna hij afzwakt na onder de 500 toeren waarna deze weer bijna 100 toeren loopt.
Ook ruik ik soms een benzinelucht in de auto. Als ik ga rijden en ik rij in de 3 en 4de versnelling rijdt mn auto perfect. Het is net als hij stilstaat voor een stoplicht (dus stationair loopt, schommeld mn toerental tussen de 500 en 1500 toeren. En met optrekken stottert den schokt de motor...

Wie kan mij helpen...en heeft enkele tips...
Ook wil ik vragen of iemand weet waat de OBD connector zit van deze auto.

BVD
Deezleman

Ik heb net de luchtregelklep en het gaskleppenhuis schoongemaakt
Geen Resultaat

deezleman

Geplaatst door deezleman (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 10 jaar geleden

Bobine defect?
komt regelmatig voor

deezleman (0), 10 jaar geleden

Ik heb de luchtregelklep en het gaskleppenhuis schoon gemaakt. Toen liep die al een stuk beter. Daarnaast heb ik ook nog nieuwe bougies en nieuwe set bougiekabels erop gezet. Toen liep die als een tiet.

Bedankt voor alle reacties :P

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.