Renault Laguna : Stuurhuis vervangen

Mijn vraag is als je een stuurhuis gaat vervangen voor een laguna van 2001 waar moet je extra gaan letten en heeft het geen andre nadelen op je auto en moet je je auto opnieuw gaan uitlenen

Bedankt heren

Abbach

Geplaatst door Abbach (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ejnn (0), 17 jaar geleden

Zo te lezen is de tik aan de voorkant het stuurhuis. Als je particulier bent heb je een aardig klus aan, teminste als je technisch aangelegd bent. Persoonlijk zou ik het zelf niet doen als particulier, behoorlijk veel werk.
Je zult na het vervangen van het stuurhuis de auto opnieuw moeten uitlijnen. Ik weet dat het moeilijkste de schroef van de stuurkolom op het stuurhuis te bereiken is (is aardig goed verstopt). Tevens moet je de leidingen goed afvullen en ontluchten. Kleinigheidje als het goed is het werktarief om een stuurhuis te vervangen 3,2 uur. Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.