Renault Megane: stuurslot

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

stuurbekrachtiger was defect, na vervanging start de auto niet meer het stuurslot tikt 3 keer bij start en geeft vervolgens aan; stuur draaien en opnieuw op start drukken; maar dat kan niet want hij staad vast op stuurslot.

vrieso

Geplaatst door vrieso (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

heb je beide stekkers op de stuurkolom aangesloten, er zitten 2 in mekaar 1 grote, en daar valt weer een kleine (meen wit) weer in

vrieso (0), 12 jaar geleden

hallo renaultmonteurtje, ik was even met vakantie.
beide stekkers zitten er in. eerst heb ik gehele stuurhuis met stuurslot dat op slot zat vervangen door een stuurhuis met stuurslot dat niet op slot zat. toen dat stuurslot bij het starten 3 keer ging tikken maar niet op of van slot ging heb ik het eigen stuurslot er op gezet maar deze deed toen hetzelfde. kan het zijn dat de boord computer geracete moet worden of iets dergelijks.

renault-monteur (0) PRO, 12 jaar geleden

stuurslot is niet uitwisselbaar!!!

vrieso (0), 12 jaar geleden

ok maar ik heb zn eigen slot teruggezet en die blijft op slot, tikt 3 keer vervolgens wordt er aangegeven struur draaien en opnieuw starten. wat kan dan het probleem zijn ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.