Renault Megane scenic: tik onder het dashboard

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een renault Megane Scenic uit 1998 , sinds gisteren 26 december hoor ik een vervelende tik onder het dashboard rechts, ik heb uit berichten op het forum begrepen dat dit een motortje van de binnen/buitenstand betreft, de oplossing zou zijn om deze uit te schakelen op de buiten stand, door de connectorlos te trekken, ik heb zojuist onder het dashboard gekeken van onderaf maar heb geen idee welke connector ik moet hebben en waar deze zit, ik hoor het motortje tikken, dus ik heb de goede kant, kan iemand mij uitleggen waar de connector zit? eventueeel met en tekening?
detail: als ik de knop op binnenstand zet is het getik weg.

Fred van Munster

frabbit

Geplaatst door frabbit , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

de chef, 11 jaar geleden

mij is het gister ook overkomen heb ook nog geen idee hoe ik dat moet repareren de rechterkachelslang zit in de weg

renault clio, 11 jaar geleden

Ik heb hetzelfde probleem en opgelopen 21 december.......... het is de recirculatieklep. Het lastige is dat ie op een hele vervelende plek zit en het hele dashbord moet hiervoor los, diir grapje dus. Maar als je een goedkope oplossing weet hou ik mij aanbevolen!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.