Renault Laguna: trekt accu leeg in 1 dag

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 rxe

Hopelijk kan iemand me helpen!
Mijn laguna trekt sinds een maand ongeveer in 1 dag de accu leeg. Eerst dacht ik dat het aan de accu lag dus deze is vervangen maar heeft niet geholpen. De dynamo laadt ook goed. Er blijven ook geen lampjes branden. Ik heb de oorzaak tot nu toe niet kunnen vinden. Als ik de auto in de garage zet trek ik maar de accuklemmen los, wil hij in elk geval 's morgens weer starten.

Heeft iemand ook ervaring met deze klacht? Ik hoor het graag!

Mvg, René

wieri336

Geplaatst door wieri336 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

vletter (0) PRO, 14 jaar geleden

Misschien blijft het lampje van de bagageverlichting branden

wieri336 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor uw reactie maar dat is het eerste waar ik naar gekeken heb, met de klep dicht de bank platgegooit, geen brandend lampje (helaas)

renault-monteur (0) PRO, 14 jaar geleden

hoogstwaarschijnlijk is er een plus kabel van de koelfan doorgeschuurd op de verstevigingsstang van het subframe heb ik deze week ook gehad bij een espace

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

een rxe is vaak uitgerust met voorruit verwarming als dit het geval is dan moet je de relais onder de voorruit ff controleren hier loopt vaak water in

FredK (0), 14 jaar geleden

In het bezit van een multimeter? Dan multimeter op stroommeting tussen de + kabel van de accu (met stilstaande motor!!). Nu niet meer starten, anders is de multimeter onmiddelijk overleden. Als jouw redenatie klopt is er een stroomverbruik zichtbaar. Nu kun je door door bovengenoemde zaken te controleren direkt op je meter zien of je op de goede weg bent.De stroom zal dan beduidend lager worden.

leboef (0), 14 jaar geleden

Ik heb het ook gehad met mijn Laguna 1.9 dci uit 2002.
Sinds ik de zekering van de airco heb verwijderd heb ik er geen last meer van. Helaas dus dan ook geen airco.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.