Renault Laguna: Trilling/onbalans tussen 50 - 80 km/h in voortrein Laguna II 200

Bouwjaar: 2006, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16V

Bij het optrekken is er een trilling voelbaar die begint bij 50km/h tot ongeveer 80km/h. Deze is dus afhankelijk van de snelheid en sterkte van de trilling hangt af van hoe hard je optrekt. Onder de 50km/h en boven 80km/h is er geen trilling meer voelbaar. Wanneer de koppeling wordt ingetrapt of wanneer men het gas loslaat is de trilling verdwenen. Heb al wielen gebalanceerd, wielen gewisseld met andere Laguna. Zowiezo zijn ook vervangen: Beide schokbrekers voor, fuseekogels, remschijven en beide pendelsteunen. Stabilisator stangetjes zijn gecontroleerd en ok. Een vriend van me heeft ook een Laguna II (2005) en daarbij voel je dezelfde trilling maar dan in veel mindere mate.
Is dit een typische Laguna II kwaal ? Wat is de oplossing? Beide aandrijfassen vervangen of zie ik hier iets over het hoofd.

Geplaatst door

Twan-e (0)

al 13 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

yep!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.