Renault Grand Scenic: trilt mijn auto erg in de stuur,ramen,spiegel en dashbaord

Brandstof: LPG, Motorcode: 1.6

ik had een vraag mijn auto Renault Senic grand tour bouwjaar 2004

ik heb de probleem als ik stil staat bij de stoplicht trilt mijn auto erg in de stuur,ramen,spiegel en dashbaord kan u mij vertellen waar dit aan kan liggen al ik de bocht om ga hoor ik iets knarsen

de wielen zijn allemaal uitgebalanceerd en uitgelijnd

navanyo02

Geplaatst door navanyo02 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 8 jaar geleden

het zou kunnen dat de motor niet op alle 4 de cilinders loopt , maar theorethisch zou dan ook je emissiestoringslampje moeten gaan branden.
Ik adviseer om hem uit te laten lezen , en dan tevens de monteur even te laten rijden om naar het geluid te luisteren.
Dit kan namelijk van alles zijn , wiellager , homokineet enz.
Heb niet het idee dat je dit zelf op gaat lossen ?

Heino4267 (225), 8 jaar geleden

Het trillen heeft waarschijnlijk een andere oorzaak als het knarsen: als het trillen is als de auto stilstaat, heeft het niets met uitlijnen of balanceren te maken.
Trekt de auto normaal? Is het stationair trillen weg als je op benzine rijdt? Is het trillen weg als je met het gaspedaal het stationair toerental iets verhoogt? Wat is je stationair toerental op benzine en wat is het op gas?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.