Renault Twingo: Trommelrem vervangen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Wie o wie kan mij vertellen hoe ik mijn trommelrem los kan halen. Ik kan nog steeds niet goed zien of er een dekseltje op zit om het wiellager te beschermen of dat het 1 geheel is en dat je alles er af moet slaan ofzo

Kweet het gewoon een keer niet

Helup

stijnk

Geplaatst door stijnk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

stijn dekseltje eraf dar zit een moer onder en dan kan je de trommel eraf halen al kan dit best moeilijk zijn.
kijk door eenwielbout gaat of er een mogelijkheid is om de voering terug testellen want als je dat kan moet je dat doen want er wil nog wel eens een inloop rand in zitten waar de trommel achter wil blijven hakken.
het wil best weteens lastig gaan.

groetjes jan.

stijnk (0), 17 jaar geleden

ja het probleem is dat de remmen achter piepen en dat het hadnremlampje nu af en toe aan gaat dus ik weet niet wat er aan de hand is en wil dit graag bekijken. Die deksel zit echt muur en muur vast (ingeroest ofzo).
Dat wordt nog een helskarwij dan pfffff

jan T (20) PRO, 17 jaar geleden

stijn vaak met een hamer en een beetje tobben lukt het hoor zo n super klus zal het ook weer niet zijn.

groetjes jan.

stijnk (0), 17 jaar geleden

heb dekseltje er af gehad ja alleen heb momenteel geen dop30 om de moer lost te krijgen hihi. Dus maar ff weer alles terug gedaan en maandag een dop 30 mee nemen en dan weer verder kijken hoe en wat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.